Kosteiden tilojen asennukset, laatoitus & vesieristys

Tarjoamme kosteiden tilojen lattia- ja seinäpäällysteiden, kuten laattojen ja muovimattojen asennusta käyttäen tunnettuja ja luotettavia merkkituotteita. Lue lisää tuotteistamme täältä.

Märkätilojen pinta-asennuksissa ammattimaisesti toteutetun pohjatyön tärkeys korostuu entisestään. Märkätilat ovat kodin tärkeimpiä tiloja sekä arjen että kodin arvon kannalta. Vesieristyksien pitävyys ja ammattimaisesti toteutetut kaadot säilyttävät uuden märkätilan arvon pitkään, eivätkä aiheuta vahinkoa muulle kiinteistölle. Märkätiloilla on mahdollisuus tuoda pientä luksusta elämään, jos sen suunnitteluun ja materiaaleihin halutaan panostaa. Laattavalintaa tehdessä kannattaa kuitenkin muistaa että tietyt laatat ovat tarkoitettu seinälaatoiksi, ja toiset lattialle niiden kestävyyden takia. Lattialaatoissa kannattaa myös huomioida laatan pintatekstuuri, jotta turhilta liukastumisilta voidaan välttyä.

Teemme märkätilojen vesieristykset sertifioidun henkilökuntamme avustuksella (VTT-henkilösertifikaatti). ​​Jokaisella VTT-henkilösertifikaatilla on omat vaatimukset peruskoulutuksesta, valmentavasta sertifikaattikoulutuksesta sekä työkokemuksesta.

Rakennustoimisto Lattia ja Pinta on asennusyritys, joka täyttää rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset (SisäRYL).

Ota yhteyttä >>