Lattia-asennukset & pinta-asennukset

Tarjoamme lattianpäällystysten asennuspalvelut kuten muovimattojen, linoleumilattioiden, muovilaattalattioiden, korkkilattioiden, tekstiilimattojen, laminaattilattioiden sekä parkettien asennukset ja huollot. Edellä mainittujen lisäksi epoksityöt kuuluvat asennustuotteisiimme.

Lattiamateriaalia valitessa on tärkeää pohtia käytön ja tyylin suhdetta. Tilan käyttötarkoitus ja sen vaatima kestävyys tulisi olla ensimmäinen kriteeri pintamateriaalia valitessa. Tyylikäskään lattia ei ilahduta kauaa, jos sen pinta on nopeasti pilalla. Esimerkiksi myymälätiloilla on täysin eri vaatimukset lattiapintojen suhteen kuin kodeilla. Myös lemmikit kannattaa ottaa huomioon. Pintamateriaalin ulkonäkö ja tekstuuri ovat keinoja joko modernisoida tilaa, tuoda esille sen historiaa, osoittaa selkeä tyylisuunta tai luoda lämmin ilmapiiri. Lattiapinnan tekstuurilla voidaan helpottaa siivousta, tai luoda erilaisia tunnetiloja. Itse lattia-asennusta tehdessä on tulos vain yhtä hyvä kuin sen pohjatyö. Ammattitaidolla pohjustettu on puoliksi tehty.

Rakennustoimisto Lattia ja Pinta on asennusyritys, joka täyttää rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset (SisäRYL).

Mattotyöt & kokolattian pinnoitteet

Erityistä osaamistamme ovat muovimattoasennukset sekä julkisiin tiloihin, yrityksille että kuluttajille. Kokolattian peittävät muovimatot tai tekstiililaatoista rakennettavat matot ovat mahtava tapa tuoda väriä ja luonnetta tilaan ja oikealla materiaalilla lopputulos on myös kestävä, sekä helppohuoltoinen. Tuotekehitys mattopinnotteissa on edennyt vuosien varrella valtavasti – täten nykyään esim. allergikotkin voivat nauttia muovi- ja tekstiilimatoista. Kuten muussakin lattia-asennuksessa, huolellisesti toteutettu pohjatyö on kaiken lähtökohta.