Tietoa yrityksestämme

Yrityksen omistajalla Jaakko Kempillä on yli 12 vuoden kokemus, niin kosteiden tilojen, kuin myös kuivien tilojen pinta-asennuksista sekä asiankuuluvat koulutukset suoritettuna. Erikoisosaamistamme ovat laadukkaasti toteutetut lattiapinnoitustyöt muovimatoilla.

Panostamme työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen jokapäiväisessä toiminnassa, joka näkyy työn lopputuloksessa ja laadussa – sekä tätä kautta myös asiakastyytyväisyydessä.  Ammattitaitomme ja ammattiylpeys pysyy hyvänä erilaisilla koulutuksilla, johon panostamme mielellämme. Jaakko on suorittanut pintakäsittelyalan perustutkinnon (lattianpäällystäjä), ammatti- ja erikoisamattitutkinnot.

Toimimme pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella ja erityisesti Turun talousalueella, mutta teemme myös tilaustöitä valtakunnallisesti pyydettäessä. Pyrimme laajaan asiakaskuntaan johon kuuluvat rakennusliikkeet, isännöintitoimistot, vakuutuslaitokset ja kunnat, sekä yksityiset asiakkaat (sekä uudisrakentajat että saneeraajat). Teemme suuremmat ja pienemmät projektit ainoastaan tuntiveloituksella. Katso toimitusehdot. Pyrimme pitkiin asiakassuhteisiin ja luottamukselliseen toimintaan.

Hoidamme myös yrityksen yhteiskunnalliset velvoitteet. Olemme jäseninä Suomen Tilaajavastuu Oy:ssä, Veronmaksajien keskusliitossa, Suomen Yrittäjissä ja Suomalaisen työn liitossa (Avain lippu). Teemme luonnollisesti yhteistyötä myös Rakennusliiton kanssa.

Ota yhteyttä >>